Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما به‌هیچ‌وجه تنگه هرمز را به حالت قبل برنمی‌گردانیم؛ دستور آقا است. رهبر انقلاب در اولین فرمایش‌شان فرمودند که جاهای دیگر شناسایی و عین تنگه مدیریت شود.

نیکزاد: تنگه هرمز به حالت قبل برنمی‌گردد | ترامپ و نتانیاهو در مخمصه گیر کرده‌اند

بورس24 : نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما به‌هیچ‌وجه تنگه هرمز را به حالت قبل برنمی‌گردانیم؛ دستور آقا است. رهبر انقلاب در اولین فرمایش‌شان فرمودند که جاهای دیگر شناسایی و عین تنگه مدیریت شود.

علی نیکزاد نایب رئیس مجلس در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار کرد: اورانیوم غنی‌شده ۶۰ درصد ایران ۴۰۰ کیلوگرم بوده و حالا ترامپ دروغگو می‌گوید باید ۴۵۰ کیلوگرم تحویل بدهید؛ این ۵۰ کیلو از کجا اضافه کرده است؟ اصلا چرا باید تحویل بدهیم؟ ترامپ چه کاره است؟

انتقاد از تناقضات ترامپ درباره برنامه هسته‌ای

وی ادامه داد: مگر ترامپ بعد از بمباران فردو و نطنز نگفت که همه چیز را از بین برده و ایران، هسته‌ای ندارد؟ حالا می‌گوید که قبول نمی‌کنم ایران هسته‌ای داشته باشد؛ ترامپ چه کاره دنیا است؟

نیکزاد افزود: آمریکا ۵ هزار بمب دارد و برای اولین بار در تاریخ از بمب اتم در هیروشیما و ناکازاکی استفاده کرد؛ همچنین به بهانه وجود سلاح کشتار جمعی به عراق حمله کرد و جنایت انجام داد.

واکنش به سفر وزیر خارجه و دخالت آمریکا

نایب‌ رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به سفر اخیر وزیر خارجه به پاکستان اظهار کرد: ترامپ اعلام کرد که دو نفر یعنی ویتکاف و کوشنر به پاکستان می‌فرستم و عراقچی هم از ایران می‌آید. بعد ترامپ حرف خودش را نقض کرد و گفت که آن‌ها (ویتکاف و کوشنر) به پاکستان نمی‌روند؛ او در هر دو موضوع دروغ گفت.

وی افزود: اولا ترامپ غلط کرد که بگوید باید عراقچی به پاکستان برود؛ اصلا تو چه کاره هستی؟ کسی تو را حساب نمی‌کند.

نیکزاد ادامه داد: دوما آقای عراقچی بدون آن‌که بخواهد درباره مسائل هسته‌ای صحبت کند، به پاکستان، عمان و روسیه سفر کرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: آمریکا موضوع تنگه هرمز را هم از ترسش نمی‌گوید و می‌گوید من به جای عمان شریک باشم که ما به هیچ ‌وجه نمی‌پذیریم.

تاکید بر مدیریت دائمی تنگه هرمز

نیکزاد تاکید کرد: ما به‌هیچ‌وجه تنگه هرمز را به حالت قبل برنمی‌گردانیم؛ دستور آقا است. رهبر انقلاب در اولین فرمایش‌شان فرمودند که جاهای دیگر شناسایی و عین تنگه مدیریت شود.

وی ادامه داد: این از الطاف الهی در جنگ بود که تازه متوجه شدیم اگر پایمان را روی گلوی تنگه هرمز و باب‌المندب بگذاریم، ۲۵ درصد اقتصاد دنیا تحت تاثیر قرار می‌گیرد؛ الان هم ترامپ و نتانیاهو دست و پا می‌زنند چون آن‌ها در مخمصه گیر کرده‌اند.

منبع خبر: خبر آنلاین

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24